Daciana Sârbu despre Victor Ponta: Dacă ar fi avut mai multă linişte, probabil că făcea mult mai multe lucruri

| 21 dec, 2013

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a declarat că probabil premierul Victor Ponta ar fi făcut mult mai multe lucruri dacă ar fi avut „mai multă linişte”.

„Dacă ar fi avut mai multă linişte, probabil că făcea mult mai multe lucruri. Dar cred că întotdeauna sunt şi alte lucruri de făcut, întotdeauna sunt nemulţumiţi, important este să îţi urmăreşti clar ţintele şi să ştii bine ce ai de făcut”, a declarat sâmbătă Daciana Sârbu, citată de Agerpres.

Soţia primului ministru a spus că nu poate da un calificativ pentru munca lui Victor Ponta, motivând că nu ar fi obiectivă, însă a subliniat că sunt lucruri pozitive de care se bucură.

„Nu pot să dau calificative, pentru că nu sunt obiectivă. Sunt convinsă că sunt multe lucruri care mai trebuie făcute. Mă bucur foarte mult când citesc în presa străină că România este ţara cu cel mai mare procent de creştere economică, mă bucur când văd că inflaţia scade, mă bucur când văd că se lucrează la infrastructură şi că se semnează contracte şi se dă drumul la lucrări de autostrăzi, pentru că aş vrea să merg pe autostradă până la Braşov şi nu numai. Mă bucur că în 'Economist' România e lăudată în detrimentul Marii Britanii (...) Îi citez: ar trebui să le fie ruşine să vorbească despre muncitorii români, în condiţiile în care aceştia îşi găsesc mult mai repede un loc de muncă în România pentru că economia creşte, în comparaţie cu economia Marii Britanii, care este în scădere”, a mai spus Daciana Sârbu.

Prezentă la un eveniment de ajutorare a copiilor cu probleme în familie, Daciana Sârbu a precizat că problema copiilor care trăiesc fără părinţi pentru că aceştia sunt plecaţi la muncă în străinătate nu e doar una a României, ci una europeană, ea arătând că legislaţia în acest domeniu ar trebui îmbunătăţită în ceea ce priveşte condiţiile de muncă şi crearea posibilităţii ca cei care muncesc în alte ţări să îşi poată aduce copiii alături de ei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 dec, 2013
Gabriel
oare de ce?
oare de ce sinistra consoarta daciana nu ii asigura linistea necesara cu Copy paste acasa? sa intelegem ca au venit norii negri in casnicia prim-ministeriala?
21 dec, 2013
oblio
bizar...
"Mă bucur că în 'Economist' România e lăudată în detrimentul Marii Britanii (...)"...Mamă Doamne, păzea române că dau năvală englejii!...
Păi dacă e-așa să ne ferească Sfântul de invazia britanică! Sunt răi de tot!...I-am văzut atunci când au venit la meciul Steaua - Chelsea! Prăpăd or să facă de vor afla de zicerea acestei doamne...Mai ales că, mergând pe la Bruxelles, poate să fie luată în serios și interpelată de către ziariștii de meserie de pe-acolo. Încă odată, să ne ferească Sfântul de acei engleji înfometați...Păzea Românico, păzea române...Deja unul din mai marii lor, os Domnesc de altfel, își cam face veacul pe-aci...Și are deja un nepoțel..Ehei, așa e când să se-aleagă praful...Neamul prost se-mpuiază repede...Aferim!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ