Dalai Lama: Extratereştrii ne vor vizita! Momentul va fi înfricoşător pentru oameni

| 15 mai, 2014

Dalai Lama, unul dintre cei mai mari lideri spirituali ai lumii, susţine că omenirea trebuie să se pregătească pentru ceea ce înseamnă întâlnirea cu civilizațiile extraterestre. În opinia sa, acest moment de cotitură în evoluția umană nu este deloc departe și momentul va fi unul șocant pentru cei mai mulți dintre pământeni.

Dalai Lama, unul din cei mai importanşi lideri spirituali, le-a spus studenţilor de la Universitatea din Portland, Oregon,  că momentul marii întâlniri cu o civilizație extraterestră nu este deloc departe. Ideile sale au fost de-a dreptul șocante pentru că le-a transmis studenților că trebuie să fie pregătiți pentru clipa în care vor ajunge să-i cunoască pe vizitatorii din alte galaxii.

“Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeaşi oameni. Poate puțini diferiţi ca formă, dar în principiu la fel. Aceleaşi fiinţe simţitoare. Trebuie să înţelegem că extratereştrii sunt fiinţe care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.”, este de părere Dalai Lama.

Discursul, până la urmă, a avut rolul de a sublinia faptul că indiferent de forma fizică pe care o pot avea extratereștri, ei sunt ființe dotate cu simțuri ca și noi. Acest fapt indică și atenționarea de a-i trata cu bunătate, chiar dacă ei sunt atât de diferiți. Interesant mai este faptul și că Dalai Lama a subliniat că acest moment va fi unul șocant pentru cei mai mulți dintre oameni, pentru că forma fizică a acestor ființe inteligente poate fi una traumatizantă.

În acest fel, putem spune că este pentru prima dată când omenirea este pregătită pentru clipa în care viața i se va schimba din toate perspectivele. O asemenea întâlnire presupune responsabilitate și într-un fel modificarea perspectivelor asupra vieții. Nimeni nu poate preciza când se va produce această întâlnire. Probabil că atunci când omenirea va fi pregătită și această pregătire presupune o sumedenie de lucruri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ