Dan Andronic: "România lucrului bine făcut" a rămas doar un slogan de campanie

| 22 aug, 15:48

Jurnalistul Dan Andronic vorbește într-un editorial despre scăderea încrederii românilor în Klaus Iohannis. Potrivit unui sondaj recent, președintele a ajuns la cea mai scăzută cotă de încredere, pierzând 22 de procente, însă jurnalistul susține că situația este mult mai dramatică decât a fost prezentată.

“Am avut curiozitatea să caut acest sondaj, să-l văd cu ochii mei. Am obținut acces la rezultatele sale și vă pot spune că lucrurile sunt mult mai dramatice: s-a produs o scădere de 10 procente într-o lună!”, scrie Dan Andronic pe evz.ro.

Rezultatele sondajului par să vină în sprijinul afirmațiilor făcute de către un jurnalist sibian la adresa lui Klaus Iohannis.

Citeşte şi:  Sondaj CSCI: Încrederea românilor în Klaus Iohannis a scăzut semnificativ


"Au trecut nouă luni, în care n-ați făcut nici un pas spre o nouă politică. Nu pentru că n-ați avea potențial de conducător, ci pentru că păreți ținut pe loc de trăsăturile bogatului evanghelic, aroganța seniorială și arivismul narcisiac", a scris jurnalistul Dorin Teodorescu într-un editorial.

Citeşte şi:  Jurnalist din Sibiu, atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: Ne-ați făcut de râs pe noi, sibienii

Cu alte cuvinte, "România lucrului bine făcut" a rămas doar un slogan de campanie, este de părere Dan Andronic, care spune că președintele “Klaus Iohannis a devenit președinte peste o țară pe care nu are de gând să o conducă”.

"După nouă luni de mandat, Klaus Iohannis nu a făcut nimic major. Nu a schițat nici un gest care să arate că vrea să fie Lider. Pare mulțumit cu naveta săptămânală București-Sibiu, cu câteva vizite lunare prin capitale europene, pleznește de plăcere la interviurile aranjate de "lobiștii" arondaţi unui serviciu în care i se se spune cum eclipsează tot", afirmă Andronic.

Jurnalistul susține că există o diferență majoră între Iohannis și fostul președinte, Traian Băsescu.

"Nava pe care a fost FĂCUT comandant Klaus Iohannis este construită de Traian Băsescu. Care i-a ales echipajul, de la ofițerii secunzi, la bucătar. Traian Băsescu a avut autoritate în fața lor, politicieni, SRI-iști, procurori, judecători, prin forța celui care a supravegheat construcția. A celui care-i știa toate măruntaiele, ceea ce-l făcea ascultat și respectat."

Acesta are și un mesaj pentru președinte, în calitate de fost consultant politic: “Klaus Iohannis pentru ca românii să aibă încredere în tine, trebuie să-ți regăsești încrederea în tine!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 aug, 10:23
TORNADO
PRESIDETIA !
IOHANIS UN PRESEDITE CARE NU CONDUCE ACESTA TARA !!!!! NAVETE BUCURESTI SIBIU
DEZAMAGIRE TOTALA CE POATE FI MAI GRETOS SA VEZI UN PRESEDITE CARE MERU ESTE PE FACEOOK SI ASCUS LA COTROCENI DEZAMAGIIIIIIIIRI
23 aug, 08:55
Ela
Sesizare
Dle. Andronic, nu ati putut gasi alta formula de a stopa comentariile la articolele EVZ ce folosesc cuvinte injurioase? Eu una nu mi-am facut cont de facebook si nici nu-mi voi face. In comentariile mele, niciodata nu mi-am permis sa folosesc cuvinte jignitoare la adresa ziaristilor sau la adresa celor ce comentau. Pacat! Cine stie, poate ca dreptul la libera exprimare va invinge in fata unui nebun care arunca o piatra, iar multi destepti incearca sa o scoata! Va multumesc!
23 aug, 08:43
geo
Slogan
"România lucrului bine făcut" = "Sa traiti bine" - doar minciuni ,nimic pentru romani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ