Dan Barna: USR va avea candidat la prezidențiale

| 13 feb, 16:32

USR va avea un candidat la alegerile prezidentiale, care, probabil "va fi decis de un referendum intern in cadrul partidului", a declarat marti presedintele USR, Dan Barna, intr-un interviu pentru Adevarul. Barna mai spune ca "si Dacian Ciolos poate fi o varianta, la fel ca orice persoana cu notorietate".

"Partea frumoasa la USR e tocmai acest lucru, ca incercam sa facem politica intr-un fel nou. Si chiar si acest candidat pentru alegerile prezidentiale pe care probabil USR il va avea va fi decis de un referendum intern in cadrul partidului, pentru a iesi din tiparele acestea in care lucrurile sunt batute in cuie", a afirmat Dan Barna.

El a adaugat ca "si Dacian Ciolos poate fi o varianta, la fel ca orice persoana cu notorietate. Noi acum suntem in situatia de a colabora pe proiecte punctuale. Ciolos si Romania 100 au anuntat ca-si vor face partid. Continuam si vom vedea in perspectiva electorala. Fata de declaratia lui Dragos Paslaru nu am ce comenta."

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ