Dan Diaconescu: Am fost şantajat. Un personaj influent mi-a spus că mă scapă de dosare dacă renunţ la politică

| 03 apr, 2014

"Am fost şantajat să renunţ la politică!" Invitat la România TV, fostul realizator TV şi preşedinte al partidului PP-DD, Dan Diaconescu, a susţinut că un om influent i-a propus să renunţe la politică ca să scape de dosare.

Diaconescu a declarat că personajul în cauză i-a propus un troc: iese din politică şi scapă de dosare. Trocul i-ar fi fost propus la începutul lunii decembrie a anului trecut.

„Eu o să fiu achitat în momentul în care o să ies din politică. Mi s-a propus acest troc la începutul lunii decembrie anul trecut. Mi s-a spus: ieşi din politică, du-te unde vrei tu şi primesti achitarea!”a declarat Dan Diaconescu.

Întrebat asupra identităţii celui care i-a propus acest troc, Diaconescu a replicat: „Cineva important (i-a propus trocul – n. red.), un reprezentant al unor oameni care dispune în justiţie după bunul plac. Cineva din apropierea judecătorului care m-a condamnat pe mine a transmis un mesaj şi a spus: uite aşa se vor întâmpla lucrurile...dacă nu şi daca da...asta va fi pedeapsa. ne cerem scuze, şamd”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ