Dan Diaconescu: Am votat pentru mărirea alocaţiilor copiilor, a pensiei şi salariului minim

| 16 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 TURUL II. Preşedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru mărirea alocaţiilor copiilor, a pensiei şi a salariului minim.

'Am votat pentru luarea înapoi a patrimoniului Fundaţiei Gojdu, de exemplu, pentru stoparea explorării şi exploatării gazelor de şist şi pentru toate celelalte obiective pe care eu, personal, mi le doresc împreună cu cei 400.000 de oameni care mi-au dat votul în primul tur. Sperăm ca toate aceste măsuri să fie luate de viitorul guvern şi de noul preşedinte în timpul cel mai scurt, în caz contrar, noi vom fi primii care vom cere dintr-un motiv sau altul suspendarea noului preşedinte al ţării', a spus Dan Diaconescu.

El i-a îndrumat pe membrii PP-DD să iasă la vot.

'Sunt trei variante posibile, de la a vota unul dintre cei doi finalişti, până la a anula buletinul de vot. Sfatul meu ar fi să ieşiţi cu toţii la vot (...). Eu speram ca astăzi să fiu cel trimis de electorat în finală, nu a fost să fie aşa, prin urmare, trebuie să alegem între cei doi pe care majoritatea românilor i-a dorit prezenţi în finală. Trebuie să urmăm îndemnul popular şi să votăm cu răul cel mai mic şi să facem astfel încât în România să se meargă înainte', a adăugat Diaconescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ