Dan Diaconescu: Candidatul care vrea să oprească explorarea gazelor de şist va fi prietenul meu

| 05 noi, 2014

Preşedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat miercuri că îi va da un gir 'pe termen scurt' acelui candidat pentru Cotroceni care spune că vrea să oprească explorarea gazelor de şist sau exploatarea cu cianuri de la Roşia Montană.

'Vom da un gir pe termen foarte scurt unuia dintre candidaţi, astfel încât, dacă în ianuarie sau februarie noua guvernare nu va trece la îndeplinirea propunerilor noastre, imediat vom cere suspendarea acelui preşedinte pe simplul motiv că nu s-a ţinut de cuvânt. (...) Care dintre ei (Klaus Iohannis sau Victor Ponta - n.r.) vor să oprească brusc, în 22 decembrie, explorarea pentru gazele de şist? Care dintre ei vor să oprească brusc explorarea cu cianuri de la Roşia Montană? Care dintre ei vor să oprească brusc contractul cu OMV? Evident că cei care răspund pozitiv la aceste trei întrebări vor fi prietenii mei pe termen scurt', a afirmat Diaconescu la Palatul Parlamentului, înainte de şedinţa cu parlamentarii PP-DD.

El subliniază că învingătorul cursei prezidenţiale trebuie să pună în aplicare solicitările sale până la data de 31 ianuarie.

'Vom da un termen ca până la 31 ianuarie să se întâmple toate aceste lucruri, în caz contrar ne vom repoziţiona şi vom cere chiar suspendarea acelui nou preşedinte', a precizat Dan Diaconescu.

Diaconescu a adăugat că aşteaptă de la cei doi candidaţi să preia propuneri şi din proiectul său de ţară.

'Vreau să vedem care dintre domniile lor îşi va însuşi cât mai multe dintre acele 100 de porunci, de propuneri din proiectul meu de ţară şi, atât timp cât unul dintre finalişti va spune electoratului meu că îşi însuşeşte cât mai multe dintre ele, desigur că noi vom încerca să sprijinim pe acel finalist', a mai afirmat preşedintele fondator al PP-DD, care a candidat în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 2014
miha
INFORMATII
AI NEVOIE SI VREI SA ITI SCHIMBI SITUATIA FINANCIARA?O SANSA DEOSEBITA PENTRU CEI CARE VOR SA LUCREZE PART-TIME(3ORE PE ZI)? FOLOSIND CALCULATORUL DE ACASA CONECTAT LA INTERNET CASTIGA USOR CEL PUTIN 300$ PE LUNA.SUNA TENTANT? TRIMITE “INFO” LA ADRESA [email protected] SI AFLA DETALII

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ