Dan Diaconescu îşi curăţă partidul şi confirmă excluderile. Lista membrilor "executaţi"

| 03 dec, 2014

Secretarul general al Partidului Poporului - Dan Diaconescu, Liviu Neagu, a confirmat miercuri excluderea din partid a celor cinci parlamentari PP-DD care au susţinut ruperea acordului cu PSD.

"Au fost excluşi şi executaţi", a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Liviu Neagu.

Liderul deputaţilor PP-DD, Daniel Fenechiu, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ştefan Dalca, Gabriela Anghel şi Mihai Deaconu au fost excluşi din partid.

"Noaptea trecută a fost 'noaptea minţii' în PP-DD ... Obscurul Birou Naţional de Coordonare al partidului, întrunit la miez de noapte, (...) a decis să mai dea o lovitură de graţie partidului, excluzând din partid majoritatea deputaţilor care au înţeles că PP-DD-ul n-a fost niciodată altceva decât SRL-ul lor... Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ştefan Dalca, Gabriela Anghel şi Mihai Deaconu au plătit cu calitatea de membru faptul că şi-au permis să aibă coloană vertebrală", a precizat Fenechiu.

Marian Vanghelie schimbă macazul şi intră în PP-DD? Explicaţia lui Dan Diaconescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 dec, 00:11
edudgeLix
stromectol covid19
Preparation and loading of the dye buy ivermectin 1996; 106 163 169

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ