Dan Diaconescu vrea să înscrie în Cartea recordurilor Ordonanţa 55 ce permite migrarea aleşilor

| 23 oct, 2014

Candidatul la preşedinţie din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), Dan Diaconescu, vrea să înscrie în Cartea recordurilor Ordonanţa 55, care permite migraţia politică pentru aleşii locali, mulţumindu-le, totodată, celor care au dat ordonanţa pentru că astfel PP-DD a scăpat de trădători.

'Noi şi milităm acum să vedem dacă reuşim să introducem în Cartea Recordurilor ordonanţa lui Ponta. E pentru prima oară pe planetă, într-un stat european, când cineva legiferează trădarea, aşa cum s-a întâmplat în urma Ordonanţei 55. Totodată, e bine că cei care au migrat şi-au dat arama pe faţă acum şi nu când am fi fost la guvernare şi le mulţumesc celor care au dat ordonanţa că au reuşit să ne scape de trădători', a declarat joi, la Giurgiu, Dan Diaconescu.

El s-a arătat intrigat de faptul că la Giurgiu, unde PP-DD obţinuse un număr mare de aleşi locali, cei mai mulţi dintre aceşti au plecat la alte partide. 

Preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD, deputatul Liliana Ciobanu, a spus că organizaţia mai are acum doi consilieri municipali din cele zece mandate obţinute în urma alegerilor locale (n.r. - şase dintre aceştia au plecat la PSD şi doi s-au declarat independenţi) şi un consilier judeţean din cei cinci (n.r. - unul a plecat la PNL şi trei la PSD). 

Totodată, în judeţ au mai fost doi primari PP-DD, la Stoeneşti şi Hotarele, care au plecat la PSD. În prezent, PP-DD mai are un viceprimar la Vedea.

Guvernul a aprobat, la sfârşitul lunii august, o ordonanţă de urgenţă care le permite aleşilor locali să opteze în termen de 45 de zile de la intrarea în vigoare a actului normativ pentru partidul din care doresc să facă parte, fără a-şi pierde funcţiile obţinute în alegeri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ