Dan Şova: Conducerea PNL nu crede în promisiunile de campanie ale celui pe care îl sprijină

| 12 oct, 2014

Conducerea PNL nu crede în promisiunile de campanie ale celui pe care îl sprijină să ajungă Preşedintele României, susţine purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova.

"Declaraţiile numărului doi din PNL, Marian Petrache, care afirmă că în eventualitatea în care Klaus Werner Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale va coabita cu actualul guvern, sunt o recunoaştere a incapacităţii ACL şi a lui Iohannis de a conduce ţara. Practic, nici măcar conducerea PNL nu crede în promisiunile de campanie ale celui pe care îl sprijină să ajungă preşedintele României", spune Şova, conform unei declaraţii de presă remisă, duminica.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, "PNL recunoaşte că trebuie să se guverneze pe baza actualului program, cel asumat de USL în 2012, pe baza căruia România a avut în 2013 cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, de 3,5%, semnalele de până acum indicând o evoluţie bună şi pentru anul 2014".

Citeşte şi: Scandal în echipa Iohannis: Nr. 2 din PNL îl contrazice pe Iohannis în privinţa coabitării cu Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ