UPDATE. Dan Şova şi-a anunţat DEMISIA din Guvern pentru campania electorală

| 24 iun, 2014

UPDATE. Ministrul Transporturilor, Dan Şova, şi-a anunţat demisia din guvern şi a precizat că se va alătura campaniei PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Dan Şova a anunţat că va demisiona din funcţia de ministru al Transporturilor pentu a se dedica alegerilor prezidenţiale din toamnă.

'Vreau să anunţ în mod oficial, pentru că au fost o serie de discuţii în ultimele zile, vreau să vă anunţ intenţia de a mă retrage din fruntea Ministerului Transporturilor şi din Guvernul României, pentru a mă afla în prima linie a bătăliei electorale pentru preşedinţia României', a declarat Şova, într-o conferinţă de presă.

"Cred că este o bătălie foarte importantă şi asta dacă ne uităm numai la ultimii 10 ani de mandat dezastruos al domnului Traian Băsescu. Cred că aceste alegeri sunt decisive pentru cum va arăta România în următorii 10 ani. Vreau să vă spun că îmi pasă de direcţia României şi o să fac tot ce îmi stă în putinţă ca în aceste patru luni care urmează să reuşim să aducem la Cotroceni un om tânăr, un camarad, un om care înţelege ce vor românii şi care a demonstrat că are un proiect pentru România fundamental diferit de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Fac parte din generaţia de lideri social-democraţi tineri, care au curajul să se opună până la capăt regimului Băsescu', a mai spus Şova.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, declarase iniţial că s-a discutat despre cooptarea lui Ioan Rus în Guvern, ca ministru al Transporturilor, și cel mai probabil acest lucru se va materializa, menționând că este important ca în Executiv să fie un ministru care ”să facă față problemelor”.

Întrebat dacă Ioan Rus va fi cooptat în Guven în locul lui Dan Șova, Ilie Sârbu a răspuns: ”Se discută lucrul ăsta, și probabil așa va fi”.

De asemenea, liderul senatorilor PSD a fost întrebat dacă Dan Șova se va implica în campania prezidențială și dacă este potrivit pentru o asemenea poziție.

”A mai fost cred purtător de cuvânt, acum ministru. Vom vedea ce se decide, nu asta e important. Important e să meargă Guvernul mai departe, să avem un ministru care să facă față problemelor și asta e cel mai important”, a mai precizat Sârbu.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ