Dan Şova: Drumul expres Sibiu-Piteşti ar putea fi finalizat în 2018-2019

| 08 oct, 2014

Fostul ministru al Transporturilor Dan Şova a afirmat că drumul expres Sibiu-Piteşti ar putea fi finalizat până în 2018-2019.

"Am înţeles că este conceput în acest moment în Master Plan ca şi drum expres, ceea ce cred că este un lucru foarte bun, până la urmă este exact pe acelaşi traseu cu autostrada', a afirmat Şova

Reprezentantul PSD a menţionat că, încă de când era ministru, au fost finalizate licitaţiile pentru consultantul tehnic care trebuie să întocmească studiul de fezabilitate, acesta urmând a fi gata peste un an, iar lucrările ar putea fi finalizate în 2018-2019 având în vedere dificultatea construcţiei în zona de munte.

"Deci, studiul de fezabilitate va fi realizat, probabil, într-un an de zile şi ceva mai scurt pentru prima porţiune, între Piteşti şi Curtea de Argeş, unde sunt 60 de kilometri care se pot finaliza mai repede. După aceea se intră în munte şi este mai complicat, este nevoie de un an de zile. (...) Cred că în 2018-2019 s-ar putea finaliza lucrările', a mai spus fostul ministru al Transporturilor.

Citeşte şi: Ministrul Transporturilor: Am putea avea două autostrăzi transcarpatice în următorii patru ani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 oct, 2014
carnatul
erata
rectific : 38 de zile!!
08 oct, 2014
carnatul
erata
erata : 38 de zile!!!
08 oct, 2014
carnatul
despre piticul fost la marile proiecte
london-boy! ti-ai aratat maretia si priceperea cat ai fost in mandat. cand nu ai exteriorizat nimic tinere! vezi-ti de noua misie primita in dar de la pretenashul tau ponta si nu uitati amandoi : mai aveti 380de zile de huzur si mistocareala in politica!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ