Dan Şova: Îmi iau un timp de REFLEXIE să-mi dau seama de ce s-a luat această decizie

| 27 noi, 2014

Dan Şova a confirmat, joi, excluderea din PSD, precizând că va rămâne social-democrat şi că îşi asumă greşeala de a fi încălcat principiul unităţii partidului.

Dan Şova: "Da, am fost exclus, dar vă spun un lucru foarte simplu: eu rămân social-democrat. Îmi iau un timp de reflexie să-mi dau seama de ce s-a luat această decizie", a spus Şova, la finalul şedinţei conducerii PSD.

El a adăugat că nu i se va alătura lui Marian Vanghelie, iar, dacă ar fi să se apropie de un partid, acela va fi tot PSD.

"Deocamdată, nu mă gândesc la nimic, accept sancţiunea care mi-a fost aplicată, cred că e şi justificată de altfel. Argumentele sunt că am încălcat în mod evident principiul de bază al unităţii partidului. Şi dacă pierdem şi dacă câştigăm trebuie să rămânem împreună, eu am încălcat acest principiu. Îmi asum greşeala", a spus Dan Şova, care a adăugat că, în Senat, va vota alături de colegii săi social-democraţi.

Citeşte şi: Vanghelie: Nu a fost nimic, a fost o execuţie / Şova e în greţuri cu domnul Dragnea / Suntem nebuni?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ