Dan Şova: Nu imi dau demisia din Senat

| 23 mar, 16:10

Senatorul PSD Dan Sova a declarat luni ca nu isi va da demisia din Senat si a adaugat ca orice alte precizari legate de situatia sa vor fi facute in plen. Intrebat de jurnalisti la finalul sedintei Grupului PSD daca isi va da demisia din Senat, Sova a raspuns că nu.

Plenul Senatului urmeaza sa dezbata si sa voteze miercuri rapoartele Comisiei juridice asupra cererilor DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorilor Dan Sova si Darius Valcov, a anuntat luni presedintele comisiei, Catalin Boboc.

Comisia juridica din Senat a avizat favorabil, pe 18 martie, cu sase voturi pentru si cinci voturi impotriva, cererea DNA privind retinerea si arestarea senatorului Dan Sova.

Procurorul sef al DNA a trimis procurorului general al Parchetului instantei supreme referatul pentru sesizarea Parlamentului, ca acesta sa incuviinteze retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD Dan Sova, pentru trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu.

Tag-uri: dan sova, psd, senat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ