DAN ŞOVA nu merge în Parlament: Nu am voie să mă apropii de premier. Nu mi s-a dat un criteriu metric

| 12 iun, 10:56

Senatorul Dan Şova, aflat sub control judiciar, a declarat vineri dimineaţa că nu va participa la şedinţa din Parlament în care se va vota moţiunea de cenzură întrucât nu are voie să se apropie de premierul Victor Ponta.

Dan Şova s-a prezent la IPJ Ilfov, acesta fiind obligat de două ori pe săptămână să vină în faţa poliţiştilor, în cadrul măsurii de control judiciar luate împotriva sa de procurorii DNA.

Întrebat dacă are emoţii pentru Guvernul Ponta, la dezbaterea moţiunii de cenzură, Şova a spus: "Eu o sa am emotii de acasa ca nu am voie sa ma apropii de premier. Mi s-a interzis sa ma apropii de premier, dar nu mi s-a dat şi un criteriu metric si atunci nu ma duc."

Senatorul a refuzat să comenteze dosarul în care este acuzat Victor Ponta, iar, despre întâlnirea cu poliţiştii, a spus că vine lunea şi vinerea să semneze un proces verbal.

"Poliţiştii sunt profesionisti si amabili", a declarat Şova, dându-le explicaţii jurnaliştilor şi despre un incident petrecut în maşină, înainte să ajungă la Poliţie: "A pus o frana baiatul meu si mi-am pus-o pe camasa. Am incercat s-o mai scot dar nu am reusit."

Dan Şova trebuie să se prezinte în fiecare zi de luni, între orele 15.30 şi 16.00, şi de vineri, între 9.30 şi 10.00, în faţa organelor de lege.

Senatorul Dan Şova a fost pus sub control judiciar, pentru 17 fapte de fals în înscrisuri, evaziune şi spălare de bani, acesta având interdicţie să părăsească ţara şi să comunice cu mai multe persoane vizate în aceeaşi anchetă, potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iun, 11:58
Cristiana Anghel Varanel
noi nu am disperat inca,suntem rabdatori
speram sa primesti si criteriul metric,daca tot doresti
o celula 3/4
succes
12 iun, 13:32
Av.Abraham Hertanu
avand in vedere banii primiti de la diferite entitati de stat,ar rezulta ca ai primit un purcoi de bani
aproximativ 1 mcub de lei
deci ai primit de-a moaca,cu criteriu de volum...
n-ai noroc la criterii metrice,asta e

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ