Dan Şova: Nu se închide Transfăgărăşanul

| 11 mai, 2014

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a declarat duminică la Oradea că Transfăgărăşanul nu se închide pentru 24 de luni, aşa cum a anunţat postul Digi24.

"E o prostie. Vă spun, că mă filmează, că este o prostie. Nu ştiu de unde au mai scos şi chestia asta', a precizat, în conferinţă de presă, la Prefectura Bihor, Dan Şova, conform Agerpres.

Ministrul a participat duminică dimineaţă, la Oradea, la o întâlnire cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, precum şi cu câţiva constructori prezenţi cu o zi în urmă la conferinţa naţională 'Drumurile României, încotro?...', organizată de Federaţia Patronilor Bihor, dar la care ministrul nu a mai ajuns din cauza vizitei în Cluj.

După această întâlnire, ministrul Şova a susţinut o conferinţă de presă la Prefectura Bihor împreună cu directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Narcis Ştefan Neaga, cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei. Au mai fost prezenţi Eugen Cecan, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Marcel Boloş, directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regionale Nord-Vest.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ