Dan Şova, principalul vizat de excluderea din PSD: Nu am făcut rău partidului

| 27 noi, 2014

Liderii PSD ajung rând pe rând la partid, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Analiza alegerilor, stabilirea datei Congresului şi situaţia guvernării sunt principalele subiecte pe ordinea de zi. S-ar putea pune însă şi problema excluderii unor lideri ai partidului.

Dan Şova este unul dintre cei vizaţi de excludere. Acesta l-a atacat dur pe Liviu Dragnea după alegeri şi i-a cerut demisia. "Poate am dat prea repede acee declaraţii, dar nu cred că au făcut rău partidului", a declarat Şova.

Cu o zi înainte de şedinţă, a apărut un zvon conform căruia Şova nu a fost invitat la şedinţa CExN. Şova a declarat joi că autosuspendarea din partid a fost valabilă doar până la prima şedinţă a CExN al PSD.

Şova s-a declarat de acord cu Victor Ponta în privinţa Congresului - acesta ar trebui organizat anul viitor, "undeva în martie". Aceeaşi opinie este împărtăşită şi de Cătălin Ivan, europarlamentar şi preşedinte PSD Sector 1, şi el pe lista celor vizaţi de o posibilă excludere din partid.

Tensiune în PSD. Liderii partidului stabilesc joi eventualele EXCLUDERI din Guvern. Lista celor vizaţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
anonim
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ