Dan Suciu este oficial purtătorul de cuvânt al Guvernului. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

| 23 noi, 18:16

Decizia privind numirea lui Dan Suciu în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului în cadrul Cancelariei prim-ministrului a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei prim-ministrului Dacian Cioloș, Dan Suciu va ocupa această funcție în perioada 23 noiembrie 2015 — 31 martie 2016.

"În temeiul art. 15 lit. c) și al art.19 din legea nr.90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, primul ministru emite prezenta decizie. În perioada 23 noiembrie 2015 — 31 martie 2016, domnul Dan Dumitru Suciu se numește în funcția de secretar de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, în cadrul Cancelariei primului ministru", se menționează în decizie.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat, sâmbătă, la o conferință de presă, că Dan Suciu va fi, începând de luni, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

"Începând de luni, purtătorul de cuvânt al Guvernului va fi Dan Suciu. Are experiență în comunicarea instituțională, inclusiv în Guvern", a declarat prim-ministrul.

Dan Suciu a mai fost purtător de cuvânt pentru Guvernul Ungureanu.  Dan Suciu a ocupat funcții de conducere la publicații economice precum: Banii Noștri, The Money Channel.

De un an de zile este purtător de cuvânt al BNR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ