Dan Suciu părăsește Guvernul și revine ca purtător de cuvânt al BNR

| 30 mai, 08:54

Purtătorul de cuvânt al Guvernului va părăsi echipa guvernamentală la jumătatea lunii iunie și va reveni în funcția de purtător de cuvânt al Băncii Naționale a României, la care renunțase doar o perioadă, pentru a ajuta Cabinetul Cioloș în privința comunicării.

Fost jurnalist la publicații economice încă din anii '90, printre care Banii Noștri și televiziunea de business Money Channel, Suciu a fost numit purtător de cuvânt al BNR în 2014, înlocuindu-l pe Mugur Șteț.

În noiembrie anul trecut, la solicitarea premierului Dacian Cioloș și cu acceptul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, Suciu a acceptat să preia funcția de purtător de cuvânt al Guvernului pentru câteva luni. La data respectivă, potrivit unor surse guvernamentale, înțelegerea fusese ca Dan Suciu să rămână la Guvern până în luna martie.

Surse oficiale au declarat acum pentru Profit.ro că, începând de la jumătatea lunii iunie, Dan Suciu a decis să își reia funcția de purtător de cuvânt al BNR.

“Începând cu 16 iunie, el va reveni la BNR, având în vedere că durata pentru care se înțelesese să rămână la Guvern a fost prelungită cu mult”, au precizat pentru Profit.ro sursele citate.

Suciu a mai deținut poziția de purtător de cuvânt la Palatul Victoria, pentru scurt timp, în 2012, pe perioada cabinetului condus de Mihai-Răzvan Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ