Dan Voiculescu ar putea ieși din închisoare! Judecătorii decid astăzi

| 30 iul, 12:45

Dan Voiculescu încearcă din nou să scape de condamnare, după aproape un an petrecut după gratii. Tribunalul Bucureşti începe astăzi judecarea unei noi solicitări de revizuire a deciziei în dosarul ICA, prin care fondatorul Partidului Conservator a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Instanța analizează astăzi dacă va accepta această cale extraordinară de atac, de rejudecare a procesului omului de afaceri. Apărarea trebuie să demonstreze că au fost detalii care nu au fost luate în considerare la primul proces. Dacă va reuși acest lucru se va rejudeca procesul în care fondatorul PC a fost condamnat la 10 ani de închisoare, scrie Digi24.

Citește și:  Dan Voiculescu: Mă aşteptam de la Băsescu să aleagă pentru mine un călău adevărat, nu un găinar

Dan Voiculescu a fost condamnat, în 2014, la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA pentru spălare de bani. Sentința este definitivă și vine în urma unui proces ce a durat mai bine de 6 ani, timp în care Voiculescu a încercat prin toate metodele posibile să amâne acest moment.

Tag-uri: Dan Voiculescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 13:47
Av.mateuta fetita
ce bine ca ii da drumul...
Ponta il asteapta la Miami

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ