DAN VOICULESCU îi atrage atenţia SORINEI MATEI

| 28 mar, 15:20

Dan Voiculescu a postat sambata un mesaj pe blogul personal care o vizeaza direct pe jurnalista Sorina Matei. Aceasta a pierdut procesul cu Voiculescu, dupa ce ea a difuzat intr-o emisiune o declaratie pe care i-a atribuit-o omului de afaceri, desi acesta nu ar fi facut o astfel de declaratie.

"Una dintre minciunile care mi-au fost in timp atribuite a fost demontata in instanta.

Tribunalul Bucuresti a decis ca declaratia nu-mi apartine, dar si ca fapta a fost ilicita.

Ce spune instanta:

“Constată caracterul ilicit al faptelor imputate pârâtei, care a susţinut că reclamantul ar fi afirmat „Dacă nu te lupţi să păstrezi Ministerul Justiţiei, îmi va fi imposibil să-mi conving oamenii să te susţină. Este foarte posibil că vei pierde mult din susţinerea mediatică a Trustului Intact chiar dacă pentru noi nu vei fi un adversar şi nu cred ca iţi foloseşte o asemenea perspectivă dacă mai vrei să ajungi preşedinte al României. Cedarea asta îţi va provoca probleme mari şi în partid – i-ar fi spus domnul Voiculescu domnului Crin Antonescu – iar noi, chiar dacă nu îţi susţinem adversarii, şi ştii că am interzis prezenţa la Antenă a contestatorilor tăi, nu vom putea să nu mediatizăm pe post anumite tulburări din PNL”, „Practic este un şantaj cu susţinerea mediatică a Trustului Intact” şi „Cum l-a şantajat Voiculescu pe Crin”, în cadrul emisiunii Ediţie specială difuzată pe postul de televiziune România TV, în data de 2.04.2013.”

In aceste conditii, reactia oricarei persoane de buna credinta ar fi sa-si asume public eroarea.

Probabil ca nu o vor face, vom vedea", a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Sorina Matei a anuntat insa ca va contesta decizia instantei, dupa ce aceasta a fost facuta publica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mar, 12:31
Bazil
Toti...
Totzi o apa si-un pamant...Ce mi-e unul, ce mi-e alta.Aceleasi figuri nesuferite, aceleasi apucaturi gretoase, probabil cearta e de forma.In fapt pe cei doi ii leaga o "prietenie" mai mult sau mai putin vizibila.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ