Dan Voiculescu: Traian Băsescu doreşte să devină dictatorul Europei şi al Rusiei

| 24 iul, 2014

Fondatorul Partidului Conservator , Dan Voiculescu, consideră că Traian Băsescu se situează prin declaraţiile sale publice împotriva poporului român.

"Observ cu tristeţe că, după ce a construit un sistem dictatorial în România, Traian Băsescu doreşte să devină dictatorul Europei şi al Rusiei. E ridicol ca un om de o dimensiune atât de mică să judece public partenerii europeni situându-se, în acelaşi timp, pe poziţii antieuropene şi antiruseşti", scrie Voiculescu joi într-o postare pe blogul său.

Potrivit acestuia, Traian Băsescu nu realizează 'cât de ridicol este' atunci când se doreşte a fi lider mondial în disputa cu Barack Obama, Angela Merkel şi Vladimir Putin şi nici 'cât de mult rău poate face' propriului popor.

Cred ca impostorul Basescu, care, lipsit de orice moralitate, a ignorat votul a 7,4 milioane de romani, va continua sa faca rau Romaniei atat prin informatiile cu care poate santaja persoane fizice din Romania, cat si prin atitudinea pe care o vor avea statele europene fata de el, dupa terminarea mandatului.

'Înainte de plecarea de la Cotroceni, Băsescu continuă să facă rău românilor. Mai au românii sentimente de patriotism?', îşi încheie Dan Voiculescu, postarea pe blog.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ