Daniel Chiţoiu: Vom promova o OUG pentru impozitarea salariilor compensatorii în cazul CSA, CNVM

| 03 iun, 2013

Vicepremierul Daniel Chiţoiu a declarat luni, după întâlnirea cu senatorii PSD, că va fi promovată în prima şedinţă de Guvern o Ordonanţă de Urgenţă pentru impozitarea salariilor compensatorii la cei care şi-au întrerupt mandatul la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare şi Consiliul de Supraveghere a Pensiilor Private.

"Vom promova un act normativ de rangul OUG pentru impozitarea salariilor compensatorii la cei care şi-au întrerupt mandatul la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, CNVM şi Consiliul de Supraveghere a Pensiilor Private", a spus Chiţoiu.

El a precizat că impozitarea se va face la fel ca în cazul drepturilor litigioase - adică 85%. "Se vor impozita la fel ca la impozitarea drepturilor litigioase 85%", a afirmat ministrul Finanţelor Publice.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că salariile compensatorii de la fostele instituţii care acum se află în componenţa Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) sunt inacceptabile, arătând că a solicitat Ministerului de Finanţe o soluţie în acest caz şi că o decizie ar putea fi luată în şedinţa de marţi a Guvernului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ