Daniel Constantin: Proiectul Victor Ponta - Preşedinte este proiectul viabil acum pentru România

| 25 iul, 2014

Victor Ponta CANDIDAT.Preşedintele Partidului Conservator , Daniel Constantin, a declarat că 'proiectul numit 'Victor Ponta - preşedinte' este proiectul viabil acum pentru România'.

"Eu cred că lumea nu se uită foarte mult la Stânga, Dreapta, aşa cum încearcă unii să creeze, să polarizeze în momentul de faţă. Eu cred că cetăţenii aşteaptă un proiect de ţară, aşteaptă o personalitate politică ce poate să aducă la aceeaşi masă toate categoriile sociale şi cred că a venit momentul, după foarte mulţi ani, după 25 de ani de la Revoluţie, să avem un preşedinte care are capacitatea de a lucra cu toate categoriile sociale, cu toţi cei care vor binele acestei ţări şi cred că acel preşedinte poate să fie Victor Ponta', a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul conservator.

Citeşte şi: VICTOR PONTA cere sprijinul PSD pentru candidatură la fix doi ani după Referendumul din 2012

Daniel Constantin crede că, dincolo de persoană, oamenii aşteaptă acum un proiect extrem de important.

'România s-a dezvoltat mult în ultimii ani şi cred că poate să reprezinte cu adevărat o ţară importantă în Uniunea Europeană dacă acum alege bine. (...). Eu cred, personal, dar şi partidul, că proiectul numit 'Victor Ponta - preşedinte' este proiectul viabil acum pentru România, proiectul care întruneşte toate acele condiţii de care vorbeam mai devreme', a declarat liderul PC.

El a adăugat că măsurile pe care conservatorii le-au propus de-a lungul timpului s-au regăsit în programul de guvernare al premierului şi s-a arătat convins că se vor regăsi 'şi în programul de ţară pe care îl va elabora viitorul preşedinte Victor Ponta'.

Citeşte şi: VICTOR PONTA: Voi candida la PREZIDENŢIALE. Marţi voi cere sprijinul partidului meu


În altă ordine de idei, liderul PC, vicepremierul Daniel Constantin, a spus că CAS-ul va fi redus 'la un moment dat'.

'Vom reduce şi CAS-ul, cu sau fără voinţa unora. CAS-ul se va reduce la un moment dat şi cred că lucrurile acestea trebuie toate cântărite foarte bine pentru a nu crea dezechilibre în ceea ce înseamnă bugetul de stat (...). Legea a fost retrimisă Parlamentului, în Parlament sunt convins că se va vota în luna septembrie, după care o vom retransmite preşedintelui, şi preşedintele, conform Constituţiei, nu mai are acest instrument de a o retransmite Parlamentului, va trebui să o promulge', a declarat vicepremierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ