Daniel Fenechiu şi-a dat demisia din PP-DD

| 25 sep, 2014

Deputatul PP-DD Daniel Fenechiu a anunţat că a decis să-şi dea demisia din partid.

''Nu pot asista ca PP-DD, un partid pentru care am muncit cu trup şi suflet, dar mai ales cu suflet, să intre în disoluţie sub privirile senine ale conducerii, care este preocupată doar de a seca partidul de orice resurse mai poate acesta oferi.

Nu pot asista, în bună ştiinţă şi cu deplină conştienţă, la disiparea speranţelor şi entuziasmului care a generat un milion de voturi şi la înlocuirea acestora cu sentimentul zădărniciei trudei celor care au crezut că se poate şi au demonstrat că se poate. Pentru că atât eu, cât şi cei cu care am plecat la drum acum patru ani şi trei luni, am fost convinşi că se poate, iar votul românilor de la alegerile locale şi parlamentare a fost dovada că şi românii credeau că se poate. (...) Partidul a comis păcatul capital: a nesocotit oamenii considerând că i se cuvine pe veci, o încredere şi o susţinere pentru care nu depune niciun efort'', afirmă deputatul într-un comunicat transmis joi.

Fenechiu susţine că a luat această decizie după ce în ultimele zile a discutat cu ''sute de oameni ai organizaţiei PP-DD sector 4''.

''Am decis să îmi dau demisia din PP-DD pentru a putea rămâne egal cu mine însumi: curajos şi demn, integru şi liber să gândesc şi să vorbesc şi pentru a mă elibera de tirania unei minorităţi care ameninţa să-mi sufoce spiritul, aşa cum a sufocat spiritul atâtor altor membri. (...) După patru ani şi trei luni de devotament şi sârguinţă, după ce am pus bazele şi am reuşit să facem din PP-DD cel mai de succes proiect politic nou din România ultimilor ani, în numai trei luni de cârdăşie cu PSD, partidul nostru, adică una dintre principalele forţe politice a ţării noastre, a ajuns o ruină, iar eu am fost pus în faţa unei alegeri'', declară Fenechiu.

Tag-uri: Daniel Fenechiu, PPDD
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ