DANIEL SAVU: "Nu mă simt confortabil cu un președinte de partid condamnat"

| 30 sep, 22:46

Senatorul Daniel Savu, fost candidat la șefia PSD, a declarat la un post de televiziune că nu se simte confortabil cu un președinte de partid condamnat, precizând totodată că în interiorul formațiunii politice există un sentiment de solidaritate cu Dragnea, lucru care s-a văzut și în ședința Comitetul Executiv Național al PSD de miercuri.

"Nu mă simt confortabil. Nu știu ce s-a întâmplat în dosarul Referendumul, însă condamnarea lui Dragnea o văd altfel. Timp de 25 de ani toate partidele au făcut același tip de mobilizare la vot. Nimeni n-a plătit până acum, tot a fost pentru Dragnea. Nu știu ce probe au găsit, nu le contest, dar din punctul ăsta de lucrurile n-au stat corect", a precizat Savu.

Citeste si: Liviu Dragnea: Nu m-am gândit la funcția de premier

Întrebat ce vor face în situația în care Liviu Dragnea va trebui să renunțe la șefia partidului din cauza problemelor sale cu legea, senatorul PSD a răspuns că depunerea candidaturii sale la șefia partidului a fost alternativa sa.


"În conferința de la Teleorman i s-a pus această întrebare ( lui Dragnea - n.r) și a declarat că își asumă acest risc. Eu respect decizia partidului. Am candidat să ofer o alternativă, pentru că șitam toate astea. Colegii mei au spus că ne asumăm riscul", a precizat acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ