Daniel Zamfir, revoltat: ”ALDE a divorțat de PSD, s-a logodit cu Ponta și flirtează cu Orban”

| 11 sep, 19:11

Senatorul ALDE - Daniel Zamfir a rezumat ceea ce se întâmplă în prezent în ALDE, după ce a ieșit de la guvernare și a trecut, teoretic, în Opoziție.

Daniel Zamfir a declarat, la TVR, că mulți dintre colegii săi sunt convinși de faptul că se va face fuziunea cu Pro România, deși pe ei nu i-a anunțat nimeni despre o astfel de decizie.

Senatorul este de părere că ALDE a înregistrat un record trist, de a fi distrus într-o lună de zile.

„Noi, cei din ALDE, avem convingerea că deja s-a bătut palma pe fuziunea cu partidul lui Victor Ponta. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni despre decizia asta. Domnul Tăriceanu a postat pe Facebook, pe data de 7 august, domnia sa la masă cu Victor Ponta și domnul Mocioalcă de la PRO Romania, în care anunța că gata, începând cu sesiunea aceasta o să avem grupuri comune și vom face o alianță politică cu PRO Romania.

După patru zile a chemat câțiva vicepreședinți și a început să discute care să fie numele viitorului partid. Deci fuziunea este pecetluită. Partidul în momentul acesta a început să se trezească. Membri au spus ca dacă partidul cade în brațele lui Ponta, partidul este mort din secunda asta.

În momentul acesta Călin Popescu-Tăriceanu este de neoprit. L-am întrebat de ce este mai frecventabil Victor Ponta decât Dăncilă și Teodorovici, dar nu ne-a răspuns. Este un record trist, să distrugi un partid într-o lună de zile, pentru că acum ALDE este în situația în care a divorțat de PSD, s-a logodit cu Ponta și flirtează cu Orban”, a declarat Daniel Zamfir.

Tag-uri: Daniel Zamfir
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ