DARIUS VÂLCOV află astăzi decizia magistraţiilor ICCJ

| 02 apr, 08:22

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie vor da astăzi o decizie în ceea ce priveşte contestaţia făcuta de procurorii anticorupţie şi în care aceştia solicită preschimbarea ARESTULUI la DOMICILIU în care se află fostul ministru DARIUS VALCOV.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat miercuri seara, pentru joi, pronuntarea deciziei pe contestatia depusa de DNA la hotararea instantei de a-l cerceta in arest la domiciliu pe fostul ministru de Finante Darius Valcov.

La iesirea din sediul ICCJ, DARIUS VALCOV nu a dorit sa facă nicio declaratie.

Ieri, DARIUS VALCOV a ajuns la sediul Instantei Supreme insa a refuzat sa faca declaratii jurnalistilor prezenti. Senatorul PSD era insotit de avocata sa.

In aceeasi ordine de idei, DARIUS VALCOV va ajunge, tot astazi, la sediul Parlamentului acolo unde colegii senatori vor vota asupra incuviintarii celei de-a doa solicitari a DNA de RETINERE si ARESTARE PREVENTIVA a fostului de ministru de Finante pentru LUARE de MITA.

Citeşte şi: EMOŢII pentru Elena Udrea. CE urmează să afle astăzi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ