David Backham vrea să construiască o echipă de top la Miami

| 05 feb, 2014

David Beckham, fostul căpitan al Angliei, a anunţat miercuri că a decis să-şi exercite opţiunea de a deveni proprietarul unei echipe de fotbal la Miami, care să activeze în Liga profesionistă nord-americană (MLS), transmite Agerpres.

'Mi-am dorit să creez o echipă, un loc în care să putem începe de la zero', şi-a explicat starul englez dorinţa de a implanta cea de-a 22-a echipă din MLS în Florida.

'Ştiu că a existat o echipă aici, în urmă zece ani, care din păcate a dispărut. Însă ştiu că Miami este din nou pregătită pentru fotbal', a adăugat fostul mijlocaş, afirmând că doreşte să 'creeze o echipă foarte personală' şi 'internaţională'.

David Beckham a evoluat în cursul carierei sale la Manchester United, Real Madrid, AC Milan şi Paris Saint-Germain, iar în ultimele luni a lucrat la acest proiect.

El deţine din 2007, anul recrutării sale de către echipa americană Los Angles Galaxy, dreptul de a înfiinţa o franciză, cu un buget de pornire redus la 25 milioane dolari, privilegiu acordat de MLS pentru a-l convinge să vină în campionatul nord-american, într-un moment în care acesta nu se bucura de recunoaştere pe plan internaţional.

Beckham a precizat că unul dintre asociaţii săi în această aventură este omul de afaceri britanic Simon Fuller, care a lansat, între altele, grupul Spice Girls, din care a făcut parte şi actuala soţie a fotbalistului, Victoria.

Tag-uri: david beckham
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ