David Cameron a cerut o anchetă după dezvăluirile din presă despre meciuri de tenis trucate

| 18 ian, 17:24

Primul ministru britanic David Cameron a cerut luni deschiderea unei ''anchete de către o autoritate independentă'' după dezvăluirile din media despre meciuri de tenis trucate, relatează Agerpres.

''Este foarte îngrijorător că un alt sport trebuie să facă față unor asemenea acuzații. Ca și în cazul celor care apasă pe atletism și fotbal, primii care au de suferit sunt suporterii'', a indicat purtătorul de cuvânt al lui David Cameron.

''Primul ministru și-ar dori ca o autoritate independentă să ancheteze aceste chestiuni. Cel mai important este ca răspunsul să fie urmat de acțiuni'', a adăugat el.

După atletism și fotbal, tenisul se află la rândul său în ochiul ciclonului, prin acuzațiile de meciuri trucate.
Duminică, BBC și site-ul BuzzFeed au afirmat că 16 jucători sunt suspectați de implicarea în meciuri trucate în ultimul deceniu, unii dintre ei fiind înscriși în Openul Australiei. Aceste media, care au avut acces la documente confidențiale, acuză și ATP-ul, instanța conducătoare a tenisului profesionist, că a încercat să înăbușe mai multe cazuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ