De ce a renunţat SIMONA HALEP la antrenor? Şeful FRT explică motivele

| 06 noi, 2014

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre intreruperea colaborarii intre Simona Halep si antrenorul belgian Wim Fissette.

Cosac dezvaluie ca Simona si Fissette nu erau asa apropiati si considera ca e o decizie buna aceasta renuntare la colaborare.

"Cred ca Simona Halep a luat decizia cea buna! Se vedea ca nu exista o chimie intre cei doi. Mai mult, cei doi se intalneau doar la turnee, in rest nu prea colaborau. Nu stiu daca au fost 10 zile impreuna in afara turneelor, ceea ce conteaza. Tocmai de aceea cred ca toate performantele din sezonul 2014 i se datoreaza in totalitate Simonei", a declarat Cosacpentru Fanatik.

Tot cu ochi buni vede Cosac si asocierea Simonei cu Ion Tiriac. "Faptul ca a inceput o colaborare cu Ion Tiriac este pozitiva pentru Simona. Astfel, va avea acces la cei mai importanti antrenori din lume, isi poate alege un tehnician excelent. Sunt sigur ca va alege un antrenor cu nume, pentru ca vrea sa faca performanta si are nevoie de un antrenor cu nume", a mai spus acesta.

Simona Halep il avea antrenor pe Wim Fissette de la inceputul lunii februarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ