De ce e bine când nu îţi asculţi soţia? Un bărbat a făcut o DESCOPERIRE UIMITOARE

| 04 sep, 2014

Uneori este mai bine sa nu-ti asculti sotia, mai ales cand iti spune sa arunci un obiect metalic pe care l-ai gasit din intamplare si care isi starneste interesul. A aflat-o pe propria piele David Taylor, in varsta de 42 de ani, care a gasit un inel viking de argint care dateaza de acum aproximativ 1.000 de ani, scrie BBC Online.

"Sotia mi-a spus ca este un inel nazal pentru tauri si mi-a spus sa-l arunc la cos. Mi s-a parut, insa, ceva mai mult, datorita formei pe care o are", a povestit, amuzat, barbatul. Ulterior, a sunat la un muzeu de istorie, iar expertiza specialistilor a confirmat ca este vorba despre un inel viking.

David Taylor a descoperit comoara vikinga in timp ce ridica pietre la ferma cumnatului sau. In acelasi timp, istoricii au declarat ca o asemenea descoperire este o raritate pentru Irlanda, desi este cunoscut faptul ca vikingii foloseau bijuteriile pentru a face trocuri, asta pana in momentul in care au inceput sa utilizeze monezi.

Acum inelul urmeaza a fi verificat de o comisie speciala pentru a se determina valoarea sa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ