De ce refuză Klaus Iohannis să meargă la Antena 3

| 21 oct, 2014

Mihai Gâdea a spus că l-a invitat, în repetate rânduri, pe Klaus Iohannis în emisiunea "Biroul președintelui", iar liderul PNL a refuzat să vină la Antena 3.

Întrebat la DC News de ce nu a acceptat invitația lui Mihai Gâdea de a acorda un interviu în cadrul emisiunii "Biroul președintelui", Klaus Iohannis a zis: "La Antena 3? Cine știe? Poate voi merge. Nu am niciun motiv să evit ceva... doar că până acum nu s-a ivit ocazia. V-am zis... cine știe, asta nu înseamnă că poate pe viitor nu vor exista astfel de ocazii".

Luni seară, la emisiunea "Biroul președintelui", Mihai Gâdea a reiterat ideea că își dorește să îl aibă invitat pe Klaus Iohannis pentru a-i adresa câteva întrebări. Dacă liderul PNL refuză să vină în platoul Antena 3, realizatorul TV a zis că poate să filmeze într-una din casele lui Klaus Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
tadeus
Cine
s-ar duce dupa toate laturile aruncate de Haznaua 3
O sa il vad pe Pontist cum o sa fie murdarit de Gidea si asociatii cind o sa piarda
Si o intrebare Pontistul face campanie electorala cu logistica guvernului cine plateste noi ca prosti ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ