De ce s-a ascuns Iohannis de presă

| 28 aug, 2014

Klaus Iohannis are o căruță de probleme de imagine (și de caracter) și toate ieșirile sale la TV sunt catastrofale.

Pentru toți românii care se întreabă de ce Klaus Iohannis nu iese mai des în spațiul public și de ce este atât de puțin vizibil, în condițiile în care este candidatul ACL la alegerile prezidențiale: există un răspuns simplu. Omul are o căruță de probleme de imagine (și de caracter) și toate ieșirile sale la TV sunt catastrofale!

De exemplu, Iohannis a spus la TV recent că în cazul celor șase case pe care le deține nu există niciun mister: el și soția sa au ales să investească în imobiliare în timp ce alții investeau în educația copiilor. El a adăugat că prima achiziție imobiliară a făcut-o în 1994, moment în care erau ieftine casele.

Citeşte şi: O intrebare pentru Klaus Iohannis

Dar problema este că, potrivit unor informații din presă, la începutul anilor 90 Iohannis intermedia înfierea unor copii de către străini și se pare că soția sa chiar avea o bază de date cu tinerii care ar putea dați spre adopție.

În aceeași emisiune, Iohannis s-a rugat de Traian Băsescu să-l susțină în campania electorală, semnal că relația de cooperare dintre cei doi devine din ce în ce mai apropiată. Mai mult, acesta a intrat în detalii miercuri, la Galaţi, spunând că Traian Băsescu va avea un rol important în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie şi speră ca acesta să joace corect şi imparţial.

Desigur, în presă au apărut numeroase detalii despre convorbirile și întâlnirile dintre cei doi. Iohannis a fost decorat de președinte în 2007 și 2011, a fost în discuții să devină prim-ministru în 2009, a participat la evenimente publice braț la braș cu Băsescu și a vorbit la telefon cu el “despre proiecte comune” în mod regulat.

Și dacă asta nu ar fi suficient, Klaus Iohannis a mai și recunoscut recent că are legături directe cu organizații naziste! Acesta a spus la TV că își dorește să recupereze averea naziștilor din România și că nu există un răspuns simplu la întrebările privind relația dintre el, FDGR și organizațiile naziste din trecut, existând într-o anumită măsură o continuitate pe această linie.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Sper ca preşedintele Băsescu să joace corect şi imparţial în campania electorală

Nici măcar Crin Antonescu, cel care l-a adus în PNL și i-a oferit o carieră politică la nivel central, nu îl mai susține pe Klaus Werner Iohannis. Antonescu a subliniat recent că el nu a susținut sau prezentat niciodată proiectul Iohannis președinte al României și că nu va sări în cârca acestuia pentru a-l trage în jos, pentru a-i diminua imaginea, pentru a-i fi asociată figura lui cu un om care are atâta ostilitate și impopularitate.

Așadar, de asta se ascunde acum Klaus Iohannis – de propriile sale probleme! Și se pare că nu este capabil să le găsească rezolvare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 aug, 2014
ANTONESCU C - - -
sa ascuns de presă să nu-l intrebe ceva despre copii daţi la export că vorbeşte greoi ..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ