DE NECREZUT! Specia EXTRATERESTRĂ a invadat Pământul înaintea dispariției dinozaurilor și a CREAT OMUL

| 01 iul, 2014

Istoria Pământului dinainte ca dinozaurii să apară se pare că este una stranie și interzisă omului modern. Perioada la care ne referim este cunoscută sub numele de paleozoic, care a început cu circa 500 de milioane în urmă și s-a încheiat acum 250 de milioane de ani, și în traducere liberă semnifică viața veche.

La începutul acestei epoci, amfibienii, peștii, antropodele și diferite tipuri de reptile au fost speciile dominante de pe Terra. Desigur, de-a lungul vremii au fost descoperite numeroase indicii că pe lângă aceste specii au mai existat și oameni sau chiar civilizații întregi. Aceste indicii constau fie în schelete sau chiar amprente de picior uman care stau mărturie și astăzi alături de amprentele labelor de dinozaur. Acestea au ridicat numeroase întrebări cu privire la istoria adevărată a planetei noastre, dar și la cât de reală și logică este teoria evoluționismului pe care Darwin a expus-o în secolul trecut.

În 1917, Wilhelm Freudenberg a descoperit mai multe amprente de picioare umane în Hol, o așezare aflată la doar câțiva kilometri de Anvers, Belgia. Urmele datează din Pliocenul timpuriu, ceea ce semnifică că au o vechime cuprinsă între 4 și 7 milioane de ani. Freudenberg a fost convins că urmele au aparținut unui copil și nu unei maimuțe așa cum s-a încercat să se explice această descoperire importantă. Omul de știință belgian a încercat să explice încă din acea vreme că respectiva urmă a aparținut unui copil de circa 4 ani, pentru că se poate observa cum degetele cu numărul 4 și 5 sunt arcuite și nu drepte așa cum se întâlnesc la maimuțe.

 

CITEȘTE ȘI: Cazul Buzău 1992: OZN-ul care a escortat elicopterele româneşti


Acesta este doar un exemplu, dar aceste descoperiri sunt numeroase și efectuate în toate colțurile lumii. Astfel, se poate spune, chiar și fără acordul antropologilor că omul a existat din cele mai vechi timpuri pe Terra și evoluționismul este doar apă de ploaie în fața creaționismului.

 

Creaționismul a fost realizat de specia extraterestră Bak’Ti

Pentru că aceste dovezi să devină cât mai reale, am ales să vă prezentăm o istorie, care se transmite din generație în generație în rândul triburilor amerindiene. Este vorba despre momentul creației, atunci când o specie extraterestră, numită Bak’Ti, a ajuns pe Terra în clipa în care formarea se petrecea.

 

 

CITEȘTE ȘI: Dovada INCONTESTABILĂ că extratereştrii ne-au vizitat planeta. OZN filmat deasupra Angliei - VIDEO

 

 

Ființele extraterestre erau familiarizate cu ingineria genetică și pentru a-și testa măiestria au prelevat diverse mostre de ADN de la animalele existente în acele vremuri pe Terra și au creat astfel omul. Bak’Ti nu au dezvăluit prea multe lucruri despre ei, dar conform legendei, se pare că numeroase civilizații extraterestre au dorit să invadeze Pământul și să preia controlul asupra creației.

Interesant este faptul că Bak’Ti și-au apărat creația și pentru o perioadă lungă de timp, omul a fost sub tutela lor. În conformitate cu legenda oamenilor din America, extratereștri au jucat rolul de îngeri și demoni pentru întreaga omenire. De asemenea, istoria a fost cât mai bine ascunsă de ochii curioși ai oamenilor.

 


CITEȘTE ȘI: VATICANUL: Trebuie să ne pregătim să-i cunoaştem pe fraţii noştri EXTRATEREŞTRI în 20 de ani

 

 

Într-o zi dominația Bak’Ti s-a încheiat, pentru că o altă civilizație extraterestră a câștigat lupta pentru Terra. Se amintește că un război în care s-a folosit tehnologie de ultimă generație a fost purtat în apropierea planetei noastre, pentru ca în cele din urmă să câștige Reptilienii. De atunci și până într-un moment încă nedefinit, omul a fost considerat creație reptiliană și s-a aflat sub protecția acestei specii extraterestre.


Sursă: efemeride.ro

 


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ