De necrezut! Un cuplu de indieni lasă întreaga avere MAIMUŢEI lor de companie

| 20 feb, 11:33

Un cuplu de indieni foarte bogați, fără copii, a decis să lase întreaga avere maimuței lor de companie, considerând că nivelul de prosperitate la care au ajuns se datorează micului animal. Chunmum are deja o viață de prinț, având propria sa cameră și aer condiționat, informează France Presse și DPA.

Brajesh Srivastava și soția sa, Shabista, care nu au copii, își consideră animalul de companie ca pe fiul pe care nu l-au avut niciodată și au vrut să se asigure că nu îi va lipsi nimic atunci când va rămâne 'orfan'.

Au creat astfel o fundație care să preia ștafeta și să se ocupe de Chunmum după ce 'părinții' lui nu vor mai fi. 'Oamenii vor spune, poate, că suntem nebuni și și-ar putea bate joc de noi. Însă noi știm cât de mult contează pentru noi Chunmum', a declarat pentru AFP femeia de 45 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ