DE NECREZUT! Un român are 99 de locuri de muncă. Află cum este posibil!

| 02 sep, 2014
Un roman are 99 de contracte de munca active in acest moment. Persoana lucreaza la nu mai putin de 71 de firme in trei judete si presteaza de la servicii de inspector de resurse umane, la asistent medical, director economic, dar si sofer de autospeciala.

Romanul lucreaza in judetele Arges, Olt si Bucuresti, in Arges avand cele mai multe contracte. 54 dintre ele sunt contracte pe perioada nedeterminata, cu doua ore pe luna. Alte 33 sunt cu opt ore pe luna si alte 5 cu trei ore pe luna.

Uimitor este faptul ca aceasta persoana are o norma intreaga de asistent medical generalist cu 8 ore pe zi, 40 de ore pe saptamana, dar este si conducator pe autospeciala, unde norma e de 8 ore pe luna. Mai mult, acesta are si o functie de director executiv cu o norma de o ora pe zi.

La nivelul intregii tari, sunt peste 4,4 milioane de romani care au un singur contract de munca si doar 1.941 care au mai mult de zece contracte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ