De reținut! Acesta este cel mai sigur loc din avion, care reduce la minimum riscul de a vă îmbonăvi

| 29 mar, 21:26

V-ați întrebat vreodată cum vă puteți asigura un zbor confortabil cu avionul și cum să reduceți la minimum riscul de a vă îmbolnăvi de la alți pasageri?

Ei bine, răspunsul este următorul, conform studiilor efectuate: prin alegerea scaunului potrivit. Aceasta este cea mai simplă modalitate de a rămâne într-o stare confortabilă în timpul zborului, scrie presa internațională.

Astfel, alegerea scaunului de la fereastră și menținerea poziției șezând pe scaun, pe toată durata zborului, reduc la minimum riscul de a veni în contact cu un pasager care este bolnav și de a vă îmbolnăvi din cauza lui, conform "Proceedings of the National Academy of Science"

Pasagerii așezați pe scaunele situate de-a lungul culoarului sunt cele mai expuse la a intra în contact cu pasagerii bolnavi, care, de exemplu, strănută, riscul de infecție crescând astfel în mod semnificativ.

S-a demonstrat, pe baza studiilor efectuate, că un pasager bolnav poate infecta alți doi călători, conform studiilor.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ