Decizie de ultimă oră la Palatul Cotroceni privind pensiile militarilor

| 17 apr, 15:28

Klaus Iohannis a promulgat o lege prin care fostele cadre militare, îndepărtate abuziv din armată între 1944 şi 1961 vor primi bani în plus. O altă măsură aprobată de şeful statului se referă la soldații și gradații profesioniști care vor putea fi menținuți în activitate până la 55 de ani.

Pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale s-a anunţat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat un decret privind promulgarea Legii pentru modificarea Art. 4 alin. (2) din Legea nr. 226/2011 privind reparaţiile morale şi materiale pentru fostele cadre militare active, îndepărtate abuziv din armată în perioada 23 august 1944 - 31 decembrie 1961.

De asemenea, şeful statului a promulgat Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, precum şi pentru modificarea Art. 7 alin. (2) din Legea nr. 364/2004 privind organizarea şi funcţionarea poliţiei judiciare.

Un al treilea decret de promulgare semnat vineri de Klaus Iohannis este cel privind Legea pentru modificarea Art. 35 din Legea nr. 384/2006 privind statutul soldaților și gradaților profesioniști.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ