Decizie drastică! Ce a păţit femeia care s-a fotografiat lângă GABRIEL COTABIŢĂ, pe patul de spital

| 14 iul, 12:21

Contractul de muncă ai infirmierei care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă şi a făcut publică imaginea scandaloasă a fost suspecndat! Anunţul a fost făcut de Spitalul Floreasca, astăzi.

Spitalul a demarat o anchetă pentru a stabili cine este făptaşa, iar astăzi s-a stabilit să i se suspende contractul de muncă conform prevederilor legale. "În urmă informațiilor apărute în mass-media referitor la pacientul Gabriel Cotabiță conducerea Spitalului Clinic de Urgență București s-a autosesizat și a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului Muncii. În perioadă derulării acestei investigații contractul de muncă al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodată a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului pentru a efectuă verificările din zonă de responsabilitate care îi revine. Concluziile comisiilor vor fi făcute publice de îndată ce cercetările se vor finaliza", se arată în comunicatul oficial trimis de Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

 

Citeşte şi: GABRIEL COTABIŢĂ, în ipostaze noi. Cum a fost fotografiat artistul

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ