DECIZIE luată de primarul Capitalei, SORIN OPRESCU

| 04 iun, 11:55

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a suspendat din funcția de consilier pe Solomon Wigler, reținut de DNA pentru trafic de influență.

"Primarul General al Municipiului București a luat măsurile care se impun în conformitate cu legislația în vigoare, procedând la suspendarea domnului Solomon Wigler din funcția de consilier. Primăria Municipiului București a pus și pune la dispoziția organelor de cercetare toate informațiile, documentele și înscrisurile solicitate de către acestea", se precizează într-un comunicat remis joi de PMB.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru SORIN OPRESCU. Consilierul personal a fost REŢINUT de DNA

Solomon Wigler a fost reținut de procurori pentru trafic de influență și va fi prezentat joi la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a anunțat DNA.

DNA susține că Solomon Wigler, în calitate de consilier personal al primarului Capitalei, a primit, în mai multe tranșe, 204.000 euro de la un om de afaceri pentru a interveni în vederea inițierii și votării unor proiecte de hotărâri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ