Decizie neaşteptată a unui deputat PSD. Ce va face mâine la moţiune

| 11 iun, 14:15

PSD pierde un parlamentar cu doar o zi înaintea dezbaterii și votului la moțiunea de cenzură a PNL.

Deputatul Gheorghe Roman a anunțat, joi, că a demisionat din PSD și că va vota, mâine, moțiunea de cenzură depusă de liberali denumită "Victor Ponta-demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă".

"Doresc să vă fac cunoscut că am decis să susțin moțiunea inițiată de PNL. Am luat această decizie având în vedere și voința oamenilor din Mediaș, din județul Sibiu, exprimată cu ocazia votului din noiembrie 2014, când au votat cu o majoritate covârșitoare pentru președintele Klaus Iohannis. În consecință, mi-am dat demisia din PSD. Îmi doresc ca gestul meu să fie înțeles de medieșeni", este mesajul transmis de fostul PSD-ist, potrivit turnulsfatului.ro.

Gheorghe Roman a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.34 Sibiu, colegiul uninominal nr.3.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iun, 17:13
liviuioan
-- FRUMUSEL--
--tuns scurt--o fi primit o poza de la ALIN--huta-huta--si o tine sub perna din NOIEMBRIE 2014--la sugestia cetatenilor , care-l vor primar . Ce uita--ganditorul--ca si ALINA--a fost--PUSA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ