Declarația RĂZBOINICĂ a lui Voiculescu: Anul 2015 va fi anul în care Băsescu va fi judecat de Justiție

| 01 ian, 17:31

Fondatorul trustului Intact și al partidului PC, Dan Voiculescu, a făcut bilanțul anului trecut din spatele gratiilor și a prezis că anul acesta va fi anul în care dușmanul său declarat, Traian Băsescu, va fi judecat de Justiție și de Dumnezeu.

"Aseara am urmarit programele TV ale Antenei 1 si Antenei 3, am ascultat Radio Romantic.

N-am cuvinte sa va explic ce alinare, ce mandrie, ce satisfactie am avut realizand cat de mult s-au deschis acesti nuferi ai maturitatii mele. Sa rezisti peste 20 de ani intr-o competitie acerba si, de multe ori, nedreapta, este inaltator.

Am avut totusi timp si pentru o introspectie. In general, m-am simtit bine.

2014 a fost un an greu in care am trait:
– apogeul luptei mele politice cu Basescu Traian,
– atacurile perfide venite din partea E Udrea si M Macovei,
– lipsa de constiinta a lui Emilian Eva, Daniel Constantin si Camelia Bogdan.

Nu este deloc usor, credeti-ma, sa te lupti de unul singur, fara compromisuri, pana la capat, cu toti cei de mai sus si cu institutiile influentate de ei.

Adevarul este ca in orice lupta iti asumi riscuri in numele principiilor pe care le aperi.

Am pierdut, temporar, libertatea de miscare dar mi-am pastrat onoarea, demnitatea, respectul si curajul.

Anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie. Acelasi lucru se va intampla si cu acolitii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decat ca justitia sa faca dreptate.


Pentru familia mea, prietenii mei si toti oamenii cu sufletele si constiintele curate sunt convins ca va fi un an bun, plin de bucurii si realizari.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!", încheie prima postare din acest an Dan Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 ian, 13:06
Ronin
Lotrule ! ... pana la Dumnezeu te mananca sfintii * si in cazul tau sfintii au fost si este legea cea care te-a pus acolo unde iti este locul bine meritat . Ai ajuns in scurtul timp petrecut la mititica un proroc ruda cu mafalda ? Raul si veninul avut in tine sa intors ca un bumerang izbindu-te in cerul gurii . Ai fost si vei ramane doar un instigator mincinos ca defel cel mai mare tepuitor al tarii . Oarba pe tine ,infractorule !
01 ian, 18:23
zulfy
d-on profesor pupa poala popiii!
D-on profesor de acolo de la umbra unde esti , fa-mi placerea si pupa-i pe cei prezisi a fi judecati de d-zeu si justitie exact in locul unde nu-i bate soarele. asa sa te ajute sfantul!
01 ian, 22:17
baba novac
amin!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ