Declarație SURPRINZĂTOARE a Elenei Udrea după meciul lui Lucian Bute

| 16 aug, 13:27

Fosta șefă a PMP, Elenă Udrea, trimisă în judecată în dosarul Gala Bute, susține că nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute si ma bucur ca romanii au putut sa-si vada campionul boxand acasa.

"Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arata ca Lucian Bute ramane unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut Romania. E un roman cu care putem sa ne mandrim pentru ca a reusit prin talent, determinare si foarte multa munca.

Sper si cred ca, pana isi va agata manusile in cui, va mai purta macar o data centura de campion mondial.

Citeşte şi:  Elena Udrea a răbufnit la ÎCCJ: Mă simt vânată!

Privind in urma, chiar dupa toate lucrurile care mi s-au intamplat anul acesta, nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute si ma bucur ca romanii au putut sa-si vada campionul boxand acasa.

Nu in ultimul rand, vreau sa ii felicit si sa le multumesc celor de la TVR, care, chiar in conditii financiare dificile, au facut posibila transmiterea meciului lui Lucian in Romania", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea face abstraţie de acuzele care i se aduc în dosarul Gala Bute şi vrea doar ca opinia publică să rămână cu ideea că ea a fost cea care l-a adus pe Lucian Bute să boxexe în România.

Citeşte şi: Lucian Bute l-a învins prin KO pe Andrea Di Luisa

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata îl conducea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 aug, 18:57
Ana
Cel mai bun program acum!
Oferim lucru pe internet. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ