Declaraţia EXCLUSIVĂ a femeii care a învins cancerul prin metode naturiste. Cum se simte acum Doina Lehaci!

| 01 feb, 19:16

O femeie de 55 de ani din Suceava a uimit intreaga lume medicala, in urma cu doi ani, atunci cand a reusit sa invinga o boala incurabila aflata in ultimul stadiu de evolutie, potrivit CANCAN.ro.

Pacienta a supravietuit, insa nu se poate spune ca a reusit sa se insanatoseasca in totalitate!

Femeia, care locuieste in comuna Sadova din judetul Suceava are acum 57 de ani, a supravietuit si in buna masura se poate spune ca s-a vindecat. CANCAN.ro, site-ul numarul unu din Romania, a reusit sa o gaseasca pe femeia care le-a dat sperante, iar prin povestea ei i-a imbarbatat pe toti cei suferinzi.

Doina Lehaci, o femeie simpla din Sadova, s-a destainuit pentru CANCAN.ro, spunand cum se simte cu adevarat dupa ce cazul ei a facut valva acum doi ani, iar presa a prezentat-o ca fiind pacienta care a scapat de cancer in faza terminala, cu multiple metastaze, prin metode naturiste!

Ei bine, situatia nu este atat de roz, dar se poate spune ca greul a trecut. Doina Lehaci va sti exact care este starea ei de sanatate dupa ce va face mai multe investigatii medicale, peste numai cateva saptamani. Pana atunci, femeia se chinuie cu o mana in ghips, pentru ca a alunecat si si-a fracturat mana, chiar in ograda!

Am avut si un accident m-am lovit la o mana, o am in ghips. Am cazul si mi-am fracturat mana. A plouat, era ca o mazga prin curte, am alunecat si am cazut” a spus Doina Lehaci.

Femeia nu a dat foarte multe detalii despre starea ei de sanatate, pentru ca asteapta, in perioada urmatoare, vesti de la medic.
“Ma simt binisor, mai am doua saptamani si o sa ma duc la un control si atunci o sa stiu mai bine despre ce este vorba. Sunt si mai bine, si mai rau, am mai avut ceva probleme, nu e ca si cum as fi scapat definitiv. Deocamdata a fost bine, dar am mai avut niste semne care arata ca nu sunt chiar suta la suta vindecata, nu e o boala care se vindeca in totalitate, la gradul la care am fost eu de bolnava. Nu vreau sa mai dezvolt pana cand voi mai face un control” a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, Doina Lehaci.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ