Declaraţia INCREDIBILĂ a lui Mircea Băsescu

| 19 iun, 2014

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a declarat joi, la plecarea catre sediul DNA din Bucuresti, ca si el isi reproseaza anturajul, dupa ce, anterior, seful statului il acuzase pentru acest lucru.

La observatia ca Traian Basescu a spus ca nu il acuza pe fratele sau decat pentru anturajul in care a intrat, Mircea Basescu a afirmat: "Si eu imi reprosez anturajul".

De asemenea, fratele presedintelui a precizat ca i se pare "foarte normal" ca seful statului sa creada varianta justitiei si nu a sa, si a confirmat ca ii spusese lui Traian Basescu despre acest caz inca de anul trecut, "la un moment dat".

"Mi-a spus sa ma adresez justitiei", a mentionat Mircea Basescu.


"In niciun caz n-am incercat sa intervin, n-am cerut niciun ban, n-am luat niciun ban", a continuat fratele presedintelui. Intrebat ce era cu acei bani, acesta a precizat ca erau ai lui Marian Capatana.

"Era in biroul celalalt cu el, ca sa li-i dea, si i-a dat apoi. Marian Capatana facea afacere", a subliniat Mircea Basescu.



Intrebat de ce era nevoie de el acolo, el a raspuns: "Ca prieten. Sunt rromi, sunt tigani, au si ei traditiile lor, daca am intrat in ele...".

Nu in ultimul rand, intrebat daca a vorbit cu Traian Basescu de miercuri seara, cand au fost facute publice inregistrarile discutiilor dintre el si fiul lui Bercea Mondialu, fratele presedintelui a ezitat sa dea un raspuns: "Nu e esential".


Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca stia de problemele fratelui sau inca de anul trecut, insa a precizat ca va crede varianta finala a justitiei si nu cea a lui Mircea Basescu, privind scandalul cu familia lui Bercea Mondialu.

Seful statului a spus ca nu il acuza pe fratele sau decat pentru anturajul in care a intrat. Traian Basescu a facut declaratiile in contextul in care miercuri seara au aparut inregistrari din care se intelege ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni astfel incat Bercea Mondialu sa scape de inchisoare.

Inregistrarile audio-video au fost facute publice de avocatul familiei lui Bercea Mondialu si din acestea reiesea ca Traian Basescu stia despre caz.

 

 

Sursă: ziare.com

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ