DECLARAŢIE BOMBĂ: Iohannis a primit în plic numele viitorului şef al SRI

| 27 ian, 22:35

Un parlamentar PSD, membru al Comisiei pentru controlul SRI, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis ar fi primit în plic numele viitorului şef al Serviciului încă din decembrie anul trecut când a fost în vacanţă în SUA.

Senatorul de Prahova, Daniel Savu, fost ofiţer de contrainformaţii, a făcut aceste afirmaţii marţi seara la România TV. Mai mult, Daniel Savu spune că şi George Maior ar fi fost numit în acelaşi mod de fostul preşedinte Băsescu.

Iată declaraţiile lui Savu:

“Procedurile care s-au folosit în cazul domnului Maior când a fost numit de către domnul Traian Băsescu au rămas neschimbate. Domnul Klaus Iohannis va propune un nume pe care probabil că-l știe în momentul de față, pentru că, dacă vorbim de demisia domnului George Maior, șeful unui serviciu de informații cel mai important din România, ar fi cumva ridicol să credem că nu a știut despre această înlocuire a sa din fruntea serviciului, fapt pentru care a dat și un interviu amplu presei pentru a-și preciza punctele de vedere și a lăsa o pagină scrisă despre activitatea domniei sale la SRI, nu mai era oportun să-l dea după ce-și prezenta demisia, deci este cronica unei demisii anunțate.Înlocuitorul va fi numit de domnul Klaus Iohannis exact așa cum domnul Băsescu l-a numit pe domnul George Maior. Suntem țară membră NATO, avem parteneriate cu toate serviciile importante de informații din lume, suntem foarte bine văzuți în acest domeniu și probabil viitorul șef trebuie să fie un om care să fie acceptat de comunitatea internațională. SRI este membru în Clubul de la Berna, care cuprinde cele mai bune servicii de informații din lume. Nu se poate ca acest nume să-l pronunțe doar domnul Iohannis așa… probabil că va primi și dânsul un plic, cum a primit domnul Traian Băsescu, și în acel plic, va deschide plicul și va vedea numele propus și atunci toți parlamentarii vom vota pentru că se pune problema să votezi în interesul României, nu mai este o problemă politică, mai ales dacă acel nume nu va fi din lumea politică. (…) Eu cred că va primi o propunere în calitate de țară aliată NATO și o va înainta, dar cred că a primit-o când a fost plecat în vacanță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 20:34
@ciobanu mioritic
fara principii, ajungi un sclav
Sunt multe alte cai de ales dar nu sunt posibile cu slugarnici si cu pr0sti carora li se pare normal ce se intampla. Sunteti prea multi.
28 ian, 10:02
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
28 ian, 08:39
Oli
locuri de munca
Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
28 ian, 07:58
Adam
Afacere tip franciza
Cea mai serioasa oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
28 ian, 03:17
tyrex
Slugi de rahat si pupinkuristi de profesie ca de obicei. Lustruitori de clante la ambasade straine, sugatori la slitul Marelui Licurici si cozi de topor mizerabile. Asta e ajuns Romania dupa 25 de ani de"democratie" si "libertate" tip iudeoricana. Desfiintati drakului simulacru ala de votare ca si asa nu conteaza, la noi guvernle si presedintii vin in plic de la Inalta Poarta. Siktir tradatorilor, Romania nu mai e demult un stat independent si suveran si asta multumita voua nemernicilor. Statutul de mebru NATO sau UE nu implica automat si stutul de sluga nevolnica de lingatori de pingele. Cine are sange in vene sta in picioare nu se lasa calcat in noroi.Rusine si sa faceti ceva pe Constitutia pe care o calcati in picioare zi de zi. In ritmul asta Romania in 10 ani dispare. O sa fiti blestemati de sute de generatii care au murit si s-au jertfit pentru tara asta iar blestemele starbunilor va ajug in mod sigur. Noua Ordine Mondiala transforma planeta in abator in folosul iudeoricanilor si nimeni dar nimeni nu indrazneste sa spuna ceva sau sa se opuna.Toti accepta mizeria asta cu ochii inchisi si se incoloneaza singuri spre taiere. Doamne ai aruncat Sodoma si Gomora peste noi toti fara nici o vina.
28 ian, 11:58
ciobanu' mioritic
-- Tirex, DREPTUL ESTE IMPUS DE FORTA, si nu de principii.
Altceva, ce ai avea de ales? "Alianta" cu Rusia ? integrare in Nova Rossia, Nova Ucraina, Republica Sovietica România ?
- Rusia a intrat inca de la 1710 pe teritoriul Romaniei.
Daca rusii castigau razboiul cu turcii pe timpul lui Dimitrie Cantemir, acum vorbeai RUSA, gâscanule.
- Prima constitutie romaneasca a fost facuta si impusa de rusi, 1834 Regulamentul Organic, http://ro.wikipedia.org/wiki/Regulamentul_organic
- Iata proiectul actual al Rusiei
http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2014/01/25/52e3ac33c7b855ff56c8fdd5/646x404.png

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ