Declaraţie EXPLOZIVĂ a lui Mugur Ciuvică: SRI și-a băgat acoperiți și la Antena 3

| 29 mar, 22:18

Mugur Ciuvică a lansat o ipoteză bombă despre postul de televiziune unde este invitat permanent. El a susținut în cadrul emisiunii moderate de Alessandra Stoicescu că binomul SRI-DNA conduce o propagandă atât de meșteșugită încât a reușit să-și bage acoperiți chiar și la Antena 3.

”Remarc că binomul SRI-DNA a reușit să-și transmită mesajele de propagandă chiar și aici, la Antena 3, ceea ce părea greu de crezut (...) Colegii dumneavoastră acoperiți să se ducă să ceară prime de la domnul Coldea”, a spus Mugur Ciuvică, invitat în emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Zilele trecute, prezent tot într-o emisiune la Antena 3, Mugur Ciuvică, a atacat, în direct, un reporter al Antenei 3.

Ipoteza este susţinută şi de vedeta Antenei 3, Mircea Badea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 02:24
maricica
Aveţi potenţialul necesar pentru a face ceva special, chiar extraordinar, cu viaţa voastră – ceva ce nimeni altcineva nu poate să facă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ