Declaraţie NIMICITOARE: Gabriel Oprea a adus MAI la un nivel prea jos. TREBUIE SĂ PLECE!

| 30 oct, 12:48

Copreședintele PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că Gabriel Oprea "a adus la un nivel prea jos" Ministerul Afacerilor Interne, prin comportamentul său, motiv pentru care trebuie să plece din fruntea acestei instituții.

În opinia lui Dolha, în România se face "abuz de putere și de funcție" prin folosirea coloanelor oficiale.

"Cazul Oprea a ridicat cortina de pe o realitate pe care mai marii vremii, gen Oprea și alții, au încercat să o țină ascunsă foarte multă vreme, și anume cât și cum în România se folosesc coloanele oficial și girofarurile, sfidând poporul român, cât și cum se face abuz de putere, abuz de funcție în România, în detrimentul poporului român. (...) Am impresia că avem un comportament de țară latino-americană în ultima vreme sau poziționată undeva în Africa centrală, și nicidecum europeană", este de părere deputatul liberal.

Copreședintele PNL Bistrița-Năsăud consideră că se impune schimbarea lui Gabriel Oprea din funcția de ministru de Interne, pentru că românii "nu mai acceptă girofariada".

"Îi transmit domnului Oprea că România s-a schimbat, că românii s-au schimbat și nu mai acceptă girofariada. (...) Indiferent câtă obstrucție parlamentară ar face — și pe ancheta parlamentară propusă de PNL, și pe moțiunea simplă pentru demiterea sa — adevărul o să iasă la iveală și domnul Oprea trebuie să plece din fruntea acestui minister pentru că l-a adus la un nivel prea jos din cauza comportamentului domniei sale", a mai declarat Stelian Dolha.

Citeşte şi: S-a aflat de unde venea GABRIEL OPREA în seara accidentului mortal

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 00:01
Ana
Stelian Dolha, du-te si te culca ,timpitule. Sau da-ti 2 palme unde nu te vede nimeni de pervers ticalos. Nu are de ce sa-si dea demisia si nici de ce sa plece. Cum s-ar spune; Ridica-te tu ca tare m-as pune eu. Mai puneti-va pofta-n cui.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ