Deliciu turcesc. Vara asta slăbeşti savurând AYRAN!

| 10 iul, 2014

Specific bucătăriei turceşti, ayranul este un amestec de iaurt, apă şi alte mirodenii. Dacă este consumat în mod constant pe timpul verii, specialiştii susţin că această băutură lactată ajută la slăbit. Talia devine în scurt timp mai subţire, iar grăsimea de pe abdomen va dispărea încetul cu încetul.

Băutură răcoritoare pe bază de iaurt

Ayranul se prepară din 400 g iaurt simplu degresat la un litru de apă plată şi sare, care se pun într-un blender şi se amestecă până obţineţi o pastă omogenă. În funcţie de gusturile fiecăruia, în ayran se poate adăuga piper, usturoi, mentă, chimen sau orice altceva vă place. Nu contează cantitatea condimentelor adăugate în plus, atât timp cât nu o modificaţi pe cea de iaurt şi de apă, întrucât doar în această combinaţie ayranul are calităţile necesare arderii grăsimilor.

Însă ideal ar fi ca în perioada cât urmaţi dieta, şi chiar şi după aceea, să renunţaţi sau măcar să reduceţi semnificativ consumul de grăsimi, prăjeli şi preparate îndulcite cu zahăr, cât şi al celui de alcool şi băuturi carbogazoase.

Nu uitaţi de porţia zilnică de mişcare! Medicii recomandă cel puţin 15-30 de minute de exerciţii fizice în fiecare zi, pentru menţinerea stării de sănătate şi a condiţiei fizice.

Consumul zilnic a cel puţin jumătate de litru de ayran vă ajută să pierdeţi câteva kilograme într-o lună, scrie taifasuri.ro. În plus, slăbind puţin într-un timp mai îndelungat cresc semnificativ şansele de a vă menţine noua formă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ